Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوزو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ،حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور توسعه راهبردی آموزش پزشکی با رویکرد ویژه به علوم میان رشته ای و با هدف بسترسازی برای افزایش سرعت تبدیل علم به تکنولوژی و ایجاد فناوری های نوین در راستای اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی اقدام به ایجاد علوم بین رشته ای در حوزه سلامت کرده است و تفاهم نامه ای بین معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای همکاری در این تفاهم نامه در سه بخش پژوهشی، آموزشی و توسعه منابع در زمینه پایان نامه ها/ رساله های دانشجویی، ارتباط با صنعت و مراکز رشد، آموزش ها و کارگاه ها، توسعه منابع عمرانی و توسعه خدمات سلامت است.

از موضوعات تفاهم نامه مذکور می توان به گسترش ارتباطات علمی، هم افزایی و همفکری، تبادل دانش و ارائه تجربیات در قالب همکاری های آموزشی و پژوهشی در جهت توسعه فناوری ها در حیطه سلامت، استفاده از نیروی انسانی، ظرفیت ها و توانمندی های آموزشی و پژوهشی، فناوری ها و تجهیزات یکدیگر با هدف برطرف کردن نیازهای متقابل و توسعه کسب و کار دانش بنیان حوزه سلامت، تشریک مساعی به جهت تسریع در دستیابی به اهداف و برنامه های مورد توافق در حیطه سلامت اشاره کرد.

همچنین برگزاری همایش ها، جشنواره ها و نمایشگاه های مختلف با هدف تولید و انتقال دانش و فناوری حوزه سلامت به صورت مشترک در سطوح ملی و بین المللی ، استفاده از منابع علمی موجود در هر دو دانشگاه مانند کتابخانه، پایگاه های علمی و آزمایشگاه ها و ... با هدف گسترش تحقیقات حوزه سلامت، تبادل اطلاعات علمی و استفاده از توانمندی های بالقوه طرفین برای انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک در حوزه سلامت، اولویت بخشیدن به ارایه امکانات پژوهشی و آموزشی به اعضای هیات علمی، محققین و دانشجویان طرفین با رویکرد سلامت محور از موضوعات دیگر این تفاهم نامه است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در همکاری بین علوم و سلامت واحد منتخب شد و از این پس رشته های موجود در این واحد، پروژه ها و پایان نامه های خود را در حیطه سلامت گذرانده و با اساتید گروه پزشکی ارتباط گسترده ای خواهند داشت.

این تفاهم نامه به امضای دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر سیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و دکتر پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب رسید.

همچنین مدت زمان اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت پنج سال تعیین شد که تمدید آن با توافق طرفین تفاهم نامه امکان پذیر است.

204

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب همکاری علوم و سلامت واحد منتخب معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تفاهم نامه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران