Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد از از راه اندازی برنامه سلامت در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: سعی داریم واحد‌هایی را از علوم اجتماعی و مهندسی در حوزه سلامت به کار گیریم. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، محمدمهدی طهرانچی در نشست مشترک با سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، گفت: یکی از حوزه هایی که به طور دقیق باید در مورد آن برنامه ریزی شود و از طرفی در تعامل نزدیک با وزارت بهداشت است، حوزه پزشکی، علوم پزشکی و پیراپزشکی و به کارگرفتن سایر علوم در رابطه با نظام سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی از مباحثی که در دوره جدید به دنبال آن هستیم، ایجاد تعامل نزدیک با مسئولین و سیاست ها در حوزه وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان است تا با این دستگاه ها تعامل نزدیک داشته باشیم و بتوانیم از توان و ظرفیت این دستگاه ها به نحو بهینه و به صورت هم افزا استفاده کنیم.

طهرانچی یادآور شد: یکی از حوزه هایی که به طور دقیق باید در مورد آن برنامه ریزی شود و از طرفی در تعامل نزدیک با وزارت بهداشت است، حوزه پزشکی، علوم پزشکی و پیراپزشکی و به کارگرفتن سایر علوم در رابطه با نظام سلامت است.

وی گفت: چرا که بین سایر علوم و علوم مرتبط با نظام سلامت فاصله افتاده و سعی داریم واحدهایی را از علوم اجتماعی و علوم مهندسی در حوزه سلامت به کار گیریم تا فاصله بین دانشگاه های پزشکی و غیر پزشکی کمتر شود و با هماهنگی های موثر و نظام برنامه ای، از ظرفیت های حوزه پزشکی در سایر علوم بهره گیری شود.

رئیس دانشگاه آزاد از راه اندازی برنامه سلامت در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه سلامت راه اندازی کرده ایم و در این راستا، در واحد تهران غرب، موضوع پایان نامه ها به سمت موضوعات سلامت گرایش پیدا کرده است، اما شکل گیری بهتر این موضوع مستلزم تعامل بهتر با وزارت بهداشت است.

وی خاطرنشان کرد: بودجه دانشگاه آزاد اسلامی به دولت وابسته نیست و از منابع خصوصی تامین می شود. از طرفی حاکم شدن نگاه دولتی در مدیریت بودجه می تواند، بحران ایجاد کند، لذا باید ملاحظات خاص در این زمینه لحاظ شود.

طهرانچی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد، در توسعه و رفع مشکلات کشور، دولت و نظام و همچنین آموزش پزشکی فعالیت کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی وزارت بهداشت نظام سلامت برنامه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری