Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی واحد تهران غرب، رویداد یک روزه « یادگیری مبتنی بر حل مسأله (PBL ) » با هدف کلاس نوین، آموزش نوآورانه، دانشجوی توانمند، ویژه اساتید، با حضور حمیدی مشاور ارشد ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، معیری مدیر کل آموزش های فناوری و امور شتاب دهنده ها، پروین داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، اعضای هیأت رئیسه و جمع کثیری از اساتید هیأت علمی و حق التدریس واحد (گروههای برق، کامپیوتر، مکانیک، صنایع، عمومی و پایه) در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با تشکر از برگزارکنندگان این کارگاه و با امید اینکه این رویداد نتایج تأثیرگذاری در برنامه آموزشی سال جدید داشته باشد اظهار داشت: ما بعنوان یک واحد دانشگاهی می خواهیم بدانیم چگونه می توانیم یک دانشگاه اثر گذار داشته باشیم و از نسل اول دانشگاه به نسل جدید دانشگاه برسیم و دانشگاههای خوب چگونه آموزش می دهند، ما برای این که مسیر را هموار کنیم چه مراحلی را باید طی کنیم.

وی افزود: در پاسخ به اینکه چگونه دانشگاه ها می توانند اثر گذار باشند بیان داشت: می بایست یک زیست بوم جدا ایجاد شود و سرمایه داران، مراکز نوآوری و شکوفایی و دانشجویان بتوانند در این فضا تمرین کنند و استعداشان شکوفا شود.

رئیس واحد تهران غرب گفت: ما بعنوان واحد تهران غرب فکر کردیم اگر در استان 3 یا 4 سرای نوآوری تأسیس شود حتما یکی از آنها باید واحد تهران غرب باشد به دلیل اینکه این واحد دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی است. لذا برای تأسیس این سرا نیاز است که اساتید همراهی کنند، پیشنهاد دهند، هفته ای یکبار در این خصوص جلسه برگزار شود.

وی بیان داشت: اگر دانشگاه بخواهد اثرگذار باشد باید در راستای اولویت ها حرکت کنیم، اگر قرار باشد توسعه سریع مبتنی بر اقتصاد درون زا داشته باشیم باید از نیروی انسانی که در مدرسه و دانشگاه تربیت می شود شروع کنیم.

داداندیش با تأکید بر فرموده مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم که کشور نیاز به نیروی انسانی متعهد دارد گفت: باید از آموزش صحیح شروع کنیم، و مسیری که طی می کنیم نیاز به تغییر دارد. وی در پایان ضمن اعلام حمایت از این رویداد از حضور اساتید تشکر کرد.

در ادامه حمیدی مشاور عالی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این موضوع که دانشگاه ها نسبت به پانزده سال پیش، بیشتر پاسخگوی نیازهای شغلی دانشجویان خود هستند، اظهار داشت: مهمترین مسئله ای که دانشگاه ها باید به آن پاسخ دهند مسائل اجتماعی و ایجاد اشتغال است.

وی با بیان تاریخچه برگزاری رویداد مبتنی بر حل مسئله (PBL ) در واحد تهران غرب به بیان نمونه های موفق PBL در دانشگاه ها پرداخت.

سپس معیری مدیرکل آموزش های فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیأت علمی گروه مکانیک واحد تهران غرب پس از بیان سؤالات و مشکلات از قبیل کار تیمی، آشنایی با مهارت های زندگی، آشنایی با بازار و اقتصاد و... در آموزش، به تکنیکهایی که در دنیا برای حل این قبیل مسائل می پردازند اشاره کرده و اعلام داشت دو تکنیک موفق، یادگیری مبتنی بر حل مسئله (PBL ) و کلاس وارانه در دنیا وجود دارد.

در ادامه اعضای هیأت علمی واحد تهران غرب با اشاره به نمونه های موفق در دانشکده فنی و مهندسی واحد و گروه مکانیک به بیان تاریخچه برگزاری رویداد PBL در واحد تهران غرب پرداختند.

این کارگاه یکروزه، با محوریت شناسایی مشکلات آموزش فعلی در دروس مختلف، یافتن رویکردهای نوین تدریس حل مسأله در فرایند آموزش دروس مختلف، فراگیری روحیه تیمی و مشارکت گروهی دانشجویان در فرآیند آموزش، توانمندسازی دانشجویان با آموزشهای نوآورانه جهت حل مسائل دنیای واقعی، یافتن راه حل های اجرایی آموزش مسأله محور در هریک از گروههای آموزشی در دو بخش صبح و عصر با حضور بیش از 90 نفر از اعضای هیأت علمی در شش گروه آموزشی (برق، مکانیک، کامپیوتر، صنایع، عمومی و پایه) تهران غرب برگزار شد و مدل های مختلف دانشگاه حل مسأله مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان رویداد گروه های آموزشی به ارائه دستاوردهای خود در پنل های تخصصی پرداختند و مقرر شد این دستاوردها پس از پالایش در قالب طرحهای قابل اجرا مصوب و اجرایی گردد.

انتهای پیام /

310 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب یادگیری بر حل مساله PBL

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به تربیت مبتنی بر روایت تاریخ توجه می‌کند
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت